5 TIPŮ PRO SPÁČE

Ahoj! V dnešním článku jsem se jakožto vrchní zaspávač rozhodla podělit se s Vámi o pár rad a urychlováků na uspěchaná rána. Jsem si jistá, že všichni z klubu spáčů potřebujeme jen jednu jedinou radu a to "svávej v čas" nebo "nezaspávej". To už jsme všichni slyšeli 1000x, ale to nám je málo žejo... Po pár letech mé úspěšné kariéry jsem přišla na pár triků, jak vyrazit z domu (relativně) v čas, ikdyž zaspíte o 20 minut. Připravte si tužku, papír a můžeme začít!
1. PŘIPRAV SI VŠE, CO  JDE
Rada, která Vám ráno ušetří snad nejvíce času zní: Vše co ráno děláte a potřebujete si připravte den večer předem. Samozřejmě, kafe si nevařte, ale připravte si hrníček u kávovaru, kabelku u dveří, klíče v zámku, misku s müsli a tak podobně.. Tyto maličkosti ráno zabírají někdy věčnost a proto buďte o krok napřed!

2.NAPLÁNUJ SI OUTFIT
Aktivita, která mi opravdu hooodně pomáhá je příprava outfitu. Pokud nemáte večer čas, věci ze skříně přímo vyndat, aspoň si promyslete co si chcete vzít. Jestli šaty, sukni, tílko nebo dlouhý rukáv. Oblékání bude mnohem snažší a rychlejší. Nejlepší však je, outfit si v hlavě sestavit úplně celý. To je pak ráno opravdu rychlovka.


3.VÍCE-ÚČELOVÉ PRODUKTY
Jak všichni dobře víme, každá vteřina se ráno počítá a není čas ztrácet čas. Produkty, které se mi opravdu osvědčily, jsou více-účelové. Tedy takové 2 v 1 a tak podobně. Nejvíce asi "frčí" tekutý produkt, který se používá jako tvářenka i jako rtěnka. Takové produkty nutně nemusíte kupovat. Můžete si je vytvořit z těch svých. Bronzerem si můžete lehce ztmavit víčko, tužkou na obočí rychle projet horní řasy(jakože linka) a tak podobně.

4. NASTAV SI RUTINU
Tenhle bod je možná jeden z nejjednodušších na dodržování. V hlavě si určete čím ráno přípravy začnete a jak vlastně budou probíhat. Pokud každé ráno budete aktivity dělat v jiném pořadí, v čas nikdy neodejdete. Stačí si říct například: Koupelna, líčení, oblékání, příprava svačiny a odchod. Tyto záchytné body dodržujte a vše bude zase o něco rychlejší.

5.KULMOVÁNÍ VLASŮ V CULÍKU
Tento tip je spíše pro holky a hlavně pro dlouhovlasé holky. Já osobně se mám nejraději s nevlněnými vlasy. To ale obyčejně trvá minimálně 25 minut a to ráno opravdu nemám. Proto si vlasy stáhnu do culíku a nakulmuji je v něm. Poté si vlasy rozpustím a navlním si prameny u obličeje, protože ty dělají největší dojem.
-------------------------------------------------------------------------------------------
SAKO-ZARA     TRIČKO-ZOOT      KALHOTY-NY     BOTY-WOJAS     KABELKA-ZARA
















Komentáře

  1. Všetky body okrem posledného aplikujem denne. Osvedčili sa mi už pred niekoľkými rokmi :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky