MÓDNÍ PŘEŠLAPY

Ahoj. V dnešním článku naleznete  4 body, kterým by jste se při oblékání/ v módě měli rozhodně vyvarovat. Jedná se o jednoduché chyby, které však na ženách můžete vidět velmi často. Pro někoho z vás to můžou být malé detaily, ale věřte mi... Nejsou. Můžete mít sebekrásnější outfit, ale pokud uděláte některou z "chyb", nebude to vůbec hezké..




1. Vykukující ramínka podprsenky
Peklo, které je "IN" hlavně v létě jsou vykukující ramínka podprsenky. Ať už z obyčejných špagetových ramínek na tílku, triček bez rukávů, či nějakých šatů- vždy do vypadá opravdu nevkusně. Pokud si kupujete nějaký kousek a vidíte, že má tenká ramínka, nebo nemá žádná, rovnou řešte i podprsenku.
Kupte si podprsenku bez ramínek, samolepící podprsenku, nebo samolepky na bradavky.

2. Nevhodné spodní prádlo
Tento bod úzce souvisí s tím prvním. Různé střihy a typy spodního prádla( podprsenky i kalhotky) jsou tady od toho, aby se využívaly. Pod světlé oblečení noste pleťové, nebo bílé prádlo a pod tmavé oblečení šedé, či černé... Říká se, že pod bílé oblečení by se nemělo nosit bílé prádlo, ale pleťové. To však podle mě záleží na průsvitnosti jednotlivých kousků.
Barevné prádlo je sice krásné, ale pod oblečením vypadá opravdu blbě. Můj názor je takový, že do spodního prádla by se mělo investovat. Je to úplný základ šatníku a ikdyž vidět není, tak vlastně je. Určitě už jste ve městě potkali někoho kdo měl pod bílím tričkem tygrovanou podprsenku s růžovou krajkou... Tak takhle opravdu ne. To samé s kalhotkami.
(na fotce to není moc dobře vidět, ale červená podprsenka prosvítala, béžová na pravém obrázku ne)
3. Hodně barev a vzorů
Pokud máte rádi barvy a nebojíte se nosit tak to jedině dobře, ale buďte opatrní. Pokud si pořídíte například červený kabát, kombinujte ho už jen s méně výraznými kousky. To samé se vzory. K puntikatým kalhotům nenoste pruhované tričko a kabátek s kohoutí stopou. Jednotlivé kousky můžou být nádherné, ale dohromady nepatří.

4. Přešperkováno
Šperky dodávají outfitu třešničku na dort a vše vždy hezky zacelí. Nesmí se to s nimi ale přehánět. Poslední dobou jsou celkem velkým favoritem výrazné náušnice. Za mě jednoznačně ano, ale už nic víc výrazného. Problém nastává v moment kdy máte výrazné náušnice, řetízek, hodinky a ještě navíc prstýnky.. Působí to lacině a outfit to spíše schodí než povznese.  Méně je někdy více.

Komentáře

Oblíbené příspěvky