HIGHLITER MANIE

Ahoj. Dnes jsem se s vámi chtěla podělit o můj názor na rozjasňovače, jak ho nosím a jak ho nanáším.Highliter neboli rozjasňovač je prášek, většinou stlačený jako například pudr nebo tvářenka a můžete ho nanášet všude kde se chcete lesknout a "třpytit". Můžete ho nánášet štětcem, prsty či beautyblenderem=houbičkou.
Místa, na které se většinou nanáší- pod ocáskek obočí, na špičku nosu, nad ret a na lícní kosti. 
Když máte odhalený dekolt a ramena, můžete i na klíční kosti a vršek ramen.

Nejsem žádný specialista ani make-up artista, takže můj popis rozjasňovače a jeho nanášení prosím berte s rezervou...:D V dnešním článku jsem se ale chtěla věnovat hlavně tomu, jak ho používám já, jak se mi líbí, nebo nelíbí a tak dále..
Prodávají se v několita různých podtónech/barvách. Do zlata, stříbrna, bronzova, fialkova... Podtónů jsem viděla opravdu mnoho. Já se však držím zlaté klasiky. Na mé pleti vypadá přirozeně a mám pocit, že hezky spolupracuje s blond vlasy. Já ho nanáším velmi decentně a hlavně nad ret, pod obočí a lehce na lícní kosti. Na nanášení používám vějířkovitý štětec. Rozjasňovač mám jeden ze Sephory(přímo od jejich značky) a neplánuji si pořizovat jiné barvy či značky..
Lidé/ženy často nechápou, že místo, na které rozjasňovač nanesou hodně upozorní. Takže já například nemusím svůj nos= rozjasňovač si na něj nedávám, abych na něj neupozorňovala. 
Mně osobně se hodně rozjasňovače nelíbí a někdy mi to přijde až odpudivé. 
Na instagramu jste už určitě viděli slečny, které vypadají, jak když se v rozjasňovači vykoupaly a to je poslední dobou (pro mě překvapivě) velmi populární. Jak už jsem však psala výše, to se mi opravdu nelíbí..
Co vy a rozjasňovače? Nosíte ho tak, aby vypadal přirozeně, nebo to s ním rády/rádi přeháníte?







Komentáře

Oblíbené příspěvky